ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαϊκάλης: Μπορεί να είναι «στημένος» ο Αποστολόπουλος

Χαϊκάλης: Μπορεί να είναι «στημένος» ο Αποστολόπουλος

Διευκρινήσεις για τα περί απόπειρας δωροδοκίας του έδωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έχει ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ανέφερε οτι ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει ήταν πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου με τον οποίο είχε μια επαφή γενικότερα και συζητούσαν διάφορα θέματα, ωστόσο "η πορεία εξελίχθηκε κάπως περίεργα" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του προσώπου που φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει είναι Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε ωστόσο ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος «μπορεί να είναι στημένος για να πλήξει οποιονδήποτε, ακόμη και τον Σαμαρά».

Είπε ακόμη πως παρ' όλο που ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τη συνέντευξη του Π. Χασϊκάλη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο πρωθυπουργός κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Ο κ. Χαϊκάλης, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο άνθρωπος που τον προσέγγισε του ανέφερε ότι ενεργούσε εκ μέρους του Πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Χαϊκάλης τόνισε πως «οι διάλογοι οι οποίοι ακούγονται μέσα είναι συγκλονιστικοί. Εκείνο που έχει σημασία είναι η Δικαιοσύνη να αναλάβει τις ευθύνες της, να καλέσει το πρόσωπο αυτό και να δώσει εξηγήσεις για λογαριασμό ποίου ενεργούσε», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. καταγγέλλοντας ότι του «φωτογράφισε και άλλον βουλευτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Για την ανακοίνωση του Αποστολόπουλου ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε, «Χαίρομαι, γιατί πρωταγωνιστής δεν είμαι εγώ, εγώ έχω τον ρόλο του παθητικού. Εγώ το μόνο έχω να κάνω είναι να δώσω το υλικό στη Δικαιοσύνη.

Για τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε: «Σε όλα αυτά που ακούγονται θέλουμε η εισαγγελία να δώσει στη δημοσιότητα τους διαλόγους να τους ακούσει ο κόσμος και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Μάλιστα ο Αποστολόπουλος φωτογράφισε και άλλον βουλευτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Σχετικές ειδήσεις