ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν

Παπαμιμίκος: Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν

«Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν», τόνισε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο νωρίτερα σε ανακοίνωσή του, σχολίασε σημερινές (5/1) δηλώσεις τού γραμματέα της ΝΔ στην τηλεόραση που Mega, υπογραμμίζοντας: «Μετά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Κύρτσου για μείωση των συντάξεων, ο γραμματέας της ΝΔ Α. Παπαμιμίκος ζητά αφαίρεση του ΕΚΑΣ από όσους συνταξιούχους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος! Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ».

Παράλληλα, ο κ. Παπαμιμίκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαστρεβλώνει και παραποιεί αυτά που «οι ίδιοι επιθυμούν χωρίς ποτέ να παρουσιάζουν καμιά δική τους θέση», υπογραμμίζοντας πως αυτό που είπε είναι ότι κανένας δεν θα χάσει το προνομιακό του επίδομα, αλλά «απλά δεν θα το παίρνει δύο φορές».

«Αν, λοιπόν, το χρόνο που αφιερώνουν στη μαύρη προπαγάνδα τον αφιέρωναν για να προτείνουν έστω και κάτι συγκεκριμένο, θα μπορούσαν ίσως να συνεισφέρουν στο διάλογο. Φαίνεται όμως ότι αυτό είναι μάταιο», κατέληξε ο γραμματέας της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις