ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα – Χαρακόπουλος: Έκκληση στους πολίτες της περιφέρειας να προσέλθουν στις κάλπες

Δημοψήφισμα – Χαρακόπουλος: Έκκληση στους πολίτες της περιφέρειας να προσέλθουν στις κάλπες

«Απευθύνω έκκληση στους πολίτες της περιφέρειας και ιδιαίτερα στους αγρότες να προσέλθουν στις κάλπες υπερψηφίζοντας το “Ναι”» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μ. Χαρακόπουλος

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γνωρίζοντας τι διακυβεύεται για το μέλλον της χώρας απευθύνω έκκληση στους πολίτες της περιφέρειας και ιδιαίτερα στους αγρότες να προσέλθουν στις κάλπες υπερψηφίζοντας το “Ναι”.

Γεννήθηκα σε αγροτική οικογένεια και υπηρέτησα την πατρίδα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης γι’ αυτό και θεωρώ καθήκον μου να προειδοποιήσω τον αγροτικό κόσμο για τις δραματικές συνέπειες που θα έχει ένα “Όχι” στο δημοψήφισμα, καθώς θα δρομολογήσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα επιφέρει το τέλος των αγροτικών επιδοτήσεων. Μια τέτοια επιλογή θα είναι αυτοκτονική. Το επίπεδο διαβίωσης αγροτών και κτηνοτρόφων θα γυρίσει πολλές δεκαετίες πίσω. Το “Όχι” θα σημάνει την απαρχή μιας μακράς νύχτας χωρίς ορατό ξημέρωμα για την αγροτιά! Θέλω να πιστεύω ότι οι κάτοικοι της υπαίθρου θα αντιληφθούν, το επιπλέον για αυτούς και τα παιδιά τους, διακύβευμα του διχαστικού δημοψηφίσματος».

Σχετικές ειδήσεις