ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Επαφές Λαφαζάνη με αρχηγούς κομμάτων και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων

Εκλογές: Επαφές Λαφαζάνη με αρχηγούς κομμάτων και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων

Στα χέρια του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας η διερευνητική εντολή

Συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων θα έχει από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η Λαϊκή Ενότητα, τη Δευτέρα στις 19.15 στη Βουλή ο κ. Λαφαζάνης θα έχει συνάντηση με τον κ. Θεοδωράκη.

Την Τρίτη, στις 15.30, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί στη Βουλή με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 10.30, ο κ. Λαφαζάνης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, Επιτροπής Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, Επιτροπής Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού, με τις ιδιωτικοποιήσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο των συναντήσεων.

Την Τρίτη, στις 13.30, ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας θα συναντηθεί στη Βουλή με εκπροσώπους των ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Συλλόγου Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ, με αντικείμενο τα εργασιακά και ασφαλιστικά.

Το απόγευμα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 18.00, ο κ. Λαφαζάνης θα υποδεχθεί στη Βουλή εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού, καθώς και το Πανελληνίου Συλλόγου κτηνοτρόφων, ενώ στις 19.00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΒΕΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης θα συνεχίσει και την Τετάρτη τις επαφές του, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει, έχοντας συνάντηση στις 18.00 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Μία ώρα αργότερα, στις 19.00 την Τετάρτη, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων.

Συγκεκριμένα, στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης θα υποδεχθεί εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών, μισή ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, στις 11.00 με τους με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών και στις 11.30 με εκπροσώπους της ΕΣΑΜΕΑ.

Επιπλέον, ο κ. Λαφαζάνης στις 13.30 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής, ενώ μία ώρα αργότερα θα υποδεχθεί εκπροσώπους Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.

Ρoή Ειδήσεων