ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή επιστολή του Newsbomb.gr στον ΠτΔ: Πείτε στον Ολάντ ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο!

Ανοιχτή επιστολή του Newsbomb.gr στον ΠτΔ: Πείτε στον Ολάντ ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο!

Το Newsbomb.gr παίρνει θέση στα όσα τεκταίνονται και ταλανίζουν τον ελληνικό λαό, μακριά από τη λογική του «άρτου» και των «θεαμάτων».

Κάποιος επιτέλους πρέπει να μεταφέρει στους δανειστές την πραγματική εικόνα εις την οποία έχει περιέλθει η Ελλάς, και επειδή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει το σθένος αυτό οφείλει να το κάνει θεσμικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του Newsbomb.gr στον ΠτΔ:

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Ως ο ανώτατος άρχοντας του Ελληνικού Κράτους έχετε σήμερα, Πέμπτη (22/10/2015) την ηθική υποχρέωση να μιλήσετε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τη γλώσσα της σκληρής αλήθειας και να μεταφέρετε την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνει ο ελληνικός λαός στον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας.

Κύριε Πρόεδρε,

Δεν νομιμοποιείστε να σωπάσετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ. Ο Τσίπρας και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησής του θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά την επίσκεψη Ολάντ, να αποκρύψουν την αλήθεια με μόνο στόχο να εξαπατήσουν – για μια ακόμη φορά – τον ελληνικό λαό και να γίνουν αρεστοί στον... μουσαφίρη τους!

Εσείς, όμως, οφείλετε πρωτίστως απέναντι στο Θεσμό που εκπροσωπείτε - και κυρίως στο λαό που «κουβαλάτε στις πλάτες σας» να δώσετε τέλος στο ψέμα, την κοροϊδία και το μαρτύριο.

Τη σημερινή ημέρα όλα τα βλέμματα του κόσμου θα είναι στραμμένα στην Ελλάδα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία, λοιπόν, να ακουστεί επιτέλους η φωνή του ελληνικού λαού παντού. Κι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τα δικά σας χείλη.

Αξιότιμε Πρόεδρε,

ο ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος και μουδιασμένος τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του, από μια – ακόμα - κυβέρνηση που τον εξαπάτησε.

Προσπαθεί να βρει κουράγιο να αντιδράσει νοιώθοντας πλέον τον επιθανάτιο ρόγχο να πλησιάζει...

Δεν είναι τα νέα μέτρα, δεν είναι οι νέοι φόροι, δεν είναι η ειλημμένη απόφαση των δανειστών να πάρουν τα σπίτια μας!

Είναι ότι - πλέον - δεν αντέχει ένας ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ αυτή την επαίσχυντη και δίχως όριο προσπάθεια εξευτελισμού και ταπείνωσης.

Κύριε Πρόεδρε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ!

Πείτε στον Ολάντ, όχι αυτά που θέλει και περιμένει να ακούσει, αλλά την αλήθεια: Ότι ο ίδιος, με τη βοήθεια της Μέρκελ και των υπολοίπων Ευρωπαίων ηγετών εδώ και πέντε χρόνια κατέστρεψαν την Ελλάδα και δολοφόνησαν τους Έλληνες.

Πείτε του ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ:

Από εδώ και πέρα οι Έλληνες ανακτούμε το δικαίωμά μας να καθορίζουμε εμείς την πορεία μας και παύουμε να αποτελούμε γερμανικό προτεκτοράτο.

Πείτε του ότι δεν ανεχόμαστε άλλες δουλοπρεπείς κυβερνήσεις.

Πείτε του ότι δεν μπορούν πια να μας εκβιάσουν.

Πείτε του ότι πια ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Πείτε του ότι δεν φοβόμαστε.

Πείτε του ότι είμαστε έτοιμοι να ματώσουμε ΚΙ ΑΛΛΟ, αλλά ότι ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ θα ξαναγεννηθούμε υπερήφανα από την τέφρα μας, με τον ιδρώτα και την αξιoπρέπειά μας.

Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Δεν έχετε άλλη επιλογή! ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Απόψε δεν έχετε ραντεβού με τον Γάλλο Πρόεδρο. Έχετε ραντεβού με την ελληνική ιστορία!

Έχετε ραντεβού με την τιμή μας, με το μέλλον των παιδιών μας, με την εθνική μας ανεξαρτησία, με τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ!».

Σχετικές ειδήσεις