Μιχελάκης: Ο Παπανδρέου «πληγώνει» τους Έλληνες

«Ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει αμετανόητος να συκοφαντεί τη χώρα στους ξένους ηγέτες», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ...

«Ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει αμετανόητος να συκοφαντεί τη χώρα στους ξένους ηγέτες», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σχετικά με τα όσα δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός στη Συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

« ‘‘Ύβρις’’ είναι η απαράδεκτη τακτική του κ. Παπανδρέου, ο οποίος συνεχίζει να διασύρει και να εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Έλληνες και τη χώρα στο εξωτερικό. Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή, μιλούσε για ‘’Οικονομία στην εντατική’’, για ‘’διεφθαρμένη χώρα’’ και “Τιτανικό”.

Έκανε μυστικές επαφές με τον κ. Στρος- Καν για προσφυγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και αρνήθηκε να λάβει οποιοδήποτε μέτρο μέχρι να φθάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Ο κ. Παπανδρέου, με την τακτική του, πληγώνει τους Έλληνες πολίτες, την ώρα που δίνουν την πιο μεγάλη μάχη και κάνουν αιματηρές θυσίες», πρόσθεσε απαντώντας στη δήλωση Παπανδρέου, ότι παρέλαβε ‘’χάος’’ από την προηγούμενη κυβέρνηση, τη διακυβέρνηση της οποίας χαρακτήρισε «ύβρη».

Ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου ότι βάζει την πολιτική του επιβίωση και εικόνα πάνω από το εθνικό συμφέρον και αναφερόμενος στη λέξη «χάος» που χρησιμοποίησε ο κ. Παπανδρέου, διερωτήθηκε μήπως εννοεί:

-Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα τα προηγούμενα 24ωρα;

-Τον οικονομικό μαρασμό και την κοινωνική αποσάθρωση;

-Τα spreads, που -επί των ημερών του- ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ;

-Τα λουκέτα σε ολόκληρη τη χώρα και τους χιλιάδες ανέργους;

-Την αδυσώπητη και άδικη φοροαφαίμαξη σε βάρος των ίδιων και των ίδιων πολιτών;

«Τελικά, τα ίδια τα γεγονότα καταμαρτυρούν πόσο λίγη είναι η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου…», κατέληξε.