ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανούσης: Κινδυνεύει η ζωή μου – Μαζί τα… γράφουν κυβέρνηση και «Πυρήνες»;

Πανούσης: Κινδυνεύει η ζωή μου – Μαζί τα… γράφουν κυβέρνηση και «Πυρήνες»;

Συνέχεια στον …πόλεμο με την κυβέρνηση, με αφορμή τις καταγγελίες του ότι απειλείται η ζωή του από πολιτικούς που έχουν σχέση με την τρομοκρατία, δίνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο κ. Πανούσης έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά κάνοντας λόγο για περίεργες συμπτώσεις στις θέσεις που έχουν στελέχη της κυβέρνησης με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Οι Πυρήνες κάνουν λόγο για ευφάνταστα σενάρια, ενώ υπουργοί της κυβέρνησης μιλούν για μυθιστόρημα. Μαζί τα γράφουν;».

Υπενθυμίζεται ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς είχαν χαρακτηρίσει «φαιδρότητες» τις καταγγελίες Πανούση, ενώ για «μυθιστόρημα» έκανε λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Πανούσης σημείωσε πως είχε ζητήσει από τον Διοικητή της ΕΥΠ να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις καταγγελίες του.

Σχετικά με το χρόνο των καταγγελιών, ο κ. Πανούσης είπε ότι πρώτα ενημερώθηκε από την ΕΥΠ για τις απειλές εναντίον του και στη συνέχεια ενημέρωσε το Μαξίμου .

Ο πρώην υπουργός μάλιστα είπε ότι ο φάκελος που έχει στη διάθεσή περιέχει συνομιλίες που αναφέρονται περισσότερο στις φυλακές τύπου Γ', από το Μάρτιο ως το Μάιο του 2015.

Δεν μπορώ να γυρίσω στο πανεπιστήμιο, κινδυνεύει η ζωή μου

Φόβους για τη ζωή του εξέφρασε ο κ. Πανούσης μιλώντας με βουλευτή της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, o κ. Πανούσης σε συζήτησή που είχε με βουλευτή της ΝΔ που τον ρώτησε αν θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο τόνισε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι σκέφτεται να παραιτηθεί.

Σχετικές ειδήσεις