ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες - Μάθετε πρώτοι το μεγάλο νικητή!

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες - Μάθετε πρώτοι το μεγάλο νικητή!

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, το Newsbomb.gr θα μεταδώσει πρώτο - με απόλυτη ακρίβεια - το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των δύο υποψηφίων.

Ολοκληρώθηκε στις 19:00 η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ.

Οι κάλπες έκλεισαν και ήδη άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη θα αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), στη Λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η διαδικασία εξελίχτηκε ομαλά, με μόνη εξαίρεση τον βανδαλισμό του εκλογικού κέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Η σημερινή διαδικασία ήταν πιο γρήγορη, καθώς τα μέλη της ΝΔ δεν συμπλήρωναν την αίτηση επανεγγραφής, ούτε πλήρωναν αντίτιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη, μέχρι τις 12:30 είχαν ψηφίσει περίπου 80.000 άτομα, έναντι 105.000 την ίδια ώρα στον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη μέχρι τις 14:00 είχαν ψηφίσει περίπου 225.000 ψηφοφόροι και εκτιμούν ότι τελικά η συμμετοχή θα φτάσει περίπου τους 350.000 ψηφοφόρους.

Δηλαδή, εξηγούν, ότι θα ψηφίσει τελικά περίπου το 80%-85% σε σχέση με τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Επιπλέον κύκλοι του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ ανέφεραν τα εξής: «Μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις πως υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αμέσως μετά, ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης διέψευσε «όσα λέγονται και γράφονται για ορισμένες προβλέψεις». Ο ίδιος χαρακτήρισε «άκρως ικανοποιητική την προσέλευση», δεδομένων και των καιρικών συνθηκών.

Δικαίωμα ψήφου είχαν οι 404.000 που ψήφισαν και στον α' γύρο των εκλογών της ΝΔ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η εικόνα για το νικητή της «γαλάζιας» κάλπης αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει περίπου στις 23:00.

Μάθετε πρώτοι τον μεγάλο νικητή

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, όπου περισσότεροι 6.700.000 πολίτες μας εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης και για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ρεπόρτερ και η συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν με ταχύτητα όλα όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (11/01/2015) με συνεχή ροή αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την αποκαλυπτικότητα και την μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του πρώτου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ TWITTER

Σχετικές ειδήσεις