ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Βλέπει αρχηγία ο Μητσοτάκης

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Βλέπει αρχηγία ο Μητσοτάκης

Για μεγάλη νίκη μιλούν συνεργάτες του Μητσοτάκη περιμένοντας την ενσωμάτωση της Β΄ Αθήνας – Αγωνία στο στρατηγείο Μεϊμαράκη

Μεγάλη αναμένεται να είναι βραδιά για τη Νέα Δημοκρατία καθώς οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι φαίνεται να πηγαίνουν ψήφο – ψήφο.

Διαφορετικές εκτιμήσεις έδιναν αρχικά τα επιτελεία Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη. Από το επιτελείο Μεϊμαράκη μιλούσαν για προβάδισμά πάνω από 4 μονάδες, ενώ από το επιτελείο Μητσοτάκη μιλούσαν για καθαρή νίκη.

Όσο περνά η ώρα ωστόσο, η ψαλίδα άρχισε να κλείνει με τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει τις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας.

123

Η διαφορά σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να φθάσει το 55% - 45% υπέρ του κ. Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη τα εκλογικά τμήματα της Αττικής, καθώς και ότι το προβάδισμα του κ. Μητσοτάκη σταδιακά διευρύνεται.

Λίγο αργότερα, οι συνεργάτες του Κ.Μητσοτάκη ανέφεραν ότι πλέον υπάρχει εικόνα «καθαρής νίκης» σε πανελλαδικό επίπεδο και κάνοντας την τελική πρόβλεψη προέβλεψαν διαφορά 6% (53% - 47%).

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ και με καταμετρημένο το 50,82% της Επικράτειας, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 50,15 έναντι 49,82 του κ. Μεϊμαράκη.

To «tweet» Τζιτζικώστα που έδειξε τον νέο πρόεδρο

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποκάλυψε - εμμέσως πλην σαφώς - το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

«Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter

Σχετικές ειδήσεις