ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Όνειρο θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής

Παππάς: Όνειρο θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής

Κανένα πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία θα υπάρξει με το ασφαλιστικό και το φορολογικό, όταν έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

«Το ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι χρόνια προβλήματα, που κληρονόμησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνει την ευθύνη να τα λύσει οριστικά και με τον κοινωνικά δικαιότερο τρόπο. Το αντιλαμβάνεται αυτό ο ελληνικός λαός, ολοένα και περισσότερο και, ασφαλώς, το γνωρίζουν ήδη πριν τις εκλογές οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας» αναφέρει ο κ. Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Παρόν».

Σχετικά με το προσφυγικό, ο κ. Παππάς τονίζει ότι πρόκειται για θέμα «που ξεπερνά κάθε μεμονωμένη κυβέρνηση. Η ελληνική έχει κινηθεί σε όλα τα επίπεδα ώστε, αφενός να πιέσει για τη λύση του προβλήματος στις περιοχές της σύρραξης, αφετέρου να εξασφαλίσει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες για να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές και να απομονωθούν οι λογικές των τειχών στα σύνορα».

Για τους παραπάνω λόγους, χαρακτηρίζει «όνειρα θερινής νυκτός» τα περί οικουμενικής, «όσων ονειρεύονται να επανέλθουν δια της πλαγίας στις καρέκλες που τους στέρησε ο ελληνικός λαός».

Σχετικές ειδήσεις