ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Γεννηματά: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι

Τηλεοπτικές άδειες - Γεννηματά: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι

Με σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι «σημάδεψαν τα χαρτιά, για να ελέγξουν τα ΜΜΕ αλλά τους έμεινε ο μουτζούρης στο χέρι».

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι ανεπανόρθωτα πολιτικά εκτεθειμένοι και ανεξίτηλα ηθικά στιγματισμένοι», ανέφερε στην ανάρτησή της η Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, επέκρινε έντονα τον πρωθυπουργό για τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Reuters, υποστηρίζοντας, ότι «τα βλέπει όλα ρόδινα στην Ελλάδα».

«Ας μπει στον κόπο να τον πληροφορήσει η κ. Γεροβασίλη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Και για να την βοηθήσουμε αναφέρουμε: Αδυναμία καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, νέες περικοπές στις συντάξεις, αδιέξοδα και συγκρούσεις στο μείζον θέμα των προσφύγων. Με την ανεργία και πάλι να τραβάει την ανηφόρα (στοιχεία Αυγούστου). Και το τρίγωνο της διαπλοκής καλά να κρατεί. Ο πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης του λαού μας, ας μην προκαλεί πια την νοημοσύνη μας», επισήμανε το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις