ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ

Οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ
Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, Θεόδωρος Σουμπάσης...

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, Θεόδωρος Σουμπάσης.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα παραστεί στην τελετή αγιασμού της 76ης ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου στα γραφεία διοίκησης της Helexpo, ξεκινώντας από εκεί την επίσκεψή του.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην αίθουσα «Ι.Βελλίδης». Στις 11 Σεπτέμβρη, ο κ. Παπανδρέου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17/9, στις 20:00. Της ομιλίας θα έχει προηγηθεί συνάντηση με τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ και επίσκεψή του στους εκθεσιακούς χώρους. Την επόμενη ημέρα, 18/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 13:00.

Στις 13 Σεπτέμβρη επισκέπτεται τη ΔΕΘ η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα συναντηθεί επίσης με τις διοικήσεις και την επόμενη ημέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 10.30 το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των Helexpo AE και ΔΕΘ ΑΕ στις 12 Σεπτέμβρη, συνέντευξη Τύπου θα δώσει στις 13.00 και την ίδια ημέρα στις 19.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Στις 13/9, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12:30.

Ο Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ τη Δευτέρα 12/9 στις 11:00, ενώ αντίστοιχα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στις 15/9 και ώρα 12:30.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της 16ης Σεπτέμβρη.

Την έκθεση θα επισκεφθούν, τέλος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, και η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων, παραχωρώντας επίσης συνεντεύξεις Τύπου.