ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός Κως: Συλλυπητήριο μήνυμα Τσίπρα στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου

Σεισμός Κως: Συλλυπητήριο μήνυμα Τσίπρα στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου

Σεισμός Κως | Αλέξης Τσίπρας: Την οδύνη του για το θάνατο του 39χρονου Τούρκου τουρίστα, Σινάν Κούρτογλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού των 6,7 Ρίχτερ που έπληξε την Κω, εξέφρασε, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στο μήνυμά του προς την οικογένεια Κούρτογλου ο πρωθυπουργός έγραψε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, του νέου που έχασε άδικα τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κω. Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον».

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, τα tweets του κ. Τσίπρα στον λογαριασμό @PrimeMinisterGR έρχονται ως ανταπόκριση στις θετικές δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί νωρίτερα το Σάββατο (22/07/2017) ο Τούρκος ομόλογός του, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Δείτε παρακάτω τα tweets του πρωθυπουργού

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Κω από την Αλικαρνασσό (Bodrum) οι γονείς του Κούρτογλου, για να παραλάβουν τη σορό του.

Η μεταφορά της σορού στην Τουρκία αναμένεται να γίνει την Κυριακή (23/07/2017). (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Διαβάστε εδώ όλα τα θέματα για το σεισμό στην Κω