ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Λάρισα: Κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη

Μητσοτάκης από Λάρισα: Κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη

Με βολές προς την κυβέρνηση για τις καταστροφικές πλημμύρες στη δυτική Αττική ξεκίνησε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 5οΠροσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται στη Λάρισα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι, «κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη» και συμπλήρωσε, «η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε σε αντιπλημμυρικά έργα. Γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα στο βουνό πάνω από τη Μάνδρα; Τι έκανε η πολιτική προστασία; Τι πήγε λάθος και δεν ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι;».

mhtsotakhs larisa 2

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ΝΔ τονίζοντας πως «συστήσαμε μια επιτροπή από ειδικούς. Άμεσα μέτρα υποστήριξης των πληγέντων. Κινητοποιήσαμε τους εθελοντές μας ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς στους ανθρώπου που έχασαν το βιός τους. Φανταστείτε τι θα λέγανε αν αυτή η καταστροφή συνέβαινε σε εμάς. Οι ευθύνες θα διερευνηθούν, γιατί περισσεύουν τα μεγάλα και τα θλιβερά επικοινωνιακά σόου. Αλλά λείπει το θάρρος της ανάληψης της πολιτικής ευθύνης».

Αναφερόμενος στην είσοδο αντιεξουσιαστών στο Πεντάγωνο χθες ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, τόνισε πως «αυτές είναι οι επιπτώσεις της πολιτικής ανοχής σε ένα χώρο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως αντιεξουσιαστικός οποίος έχει εκλεκτικές συγγένειες με αυτή την κυβέρνηση».

mhtsotakhs larisa 3

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα πως «αυτά τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών τελειώνουν από την επόμενη μέρα της κυβέρνησης της ΝΔ».

Σχετικές ειδήσεις