ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστε τώρα: Θέλετε να προχωρήσει ή να απορριφθεί η συμφωνία των Πρεσπών στα Σκόπια;

Ψηφίστε τώρα: Θέλετε να προχωρήσει ή να απορριφθεί η συμφωνία των Πρεσπών στα Σκόπια;

Διαδικτυακή δημοσκόπηση:Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε εσείς - Μετά το πέρας του δημοψηφίσματος στα Σκόπια τοNewsbomb.gr και ηεταιρεία δημοσκοπήσεων Prorata, ανοίγουν το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών - Η «Ερώτηση της Δευτέρας»γίνεται must από Δευτέρα έως Τετάρτη μόνο στο Newsbomb.gr - Πάρτε θέση τώρα και ψηφίστε στην ερώτηση αυτής της εβδομάδας: Θέλετε να προχωρήσει ή να απορριφθεί η Συμφωνία των Πρεσπών στα Σκόπια;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΚΑΙ ΤΗΣ PRORATA

Το αποτέλεσμα του χθεσινού (30/09/2018) δημοψηφίσματος στα Σκόπια έχει προκαλέσει τεράστιες αναταράξεις τόσο στη διεθνή κοινότητα, όσο βεβαίως και στο εσωτερικό των Σκοπίων.

Ο Ζόραν Ζάεφ δήλωσε πως θα συνεχίσει να ηγείται των Σκοπίων ώστε η χώρα να μπει στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., παρά την εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή στο δημοψήφισμα.

skopia dimo

«Θα γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα, η πλειοψηφία επέλεξε "ναι"», τόνισε, στέλνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή - Πάνω από 91% το «ΝΑΙ», αν και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή των Σκοπίων, η συμμετοχή, με στοιχεία από το 85,71%, των εκλογικών τμημάτων ήταν 36,11%.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Απαντήστε από Δευτέρα έως Τετάρτη στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και διαβάστε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στη Newsbomb.gr.

Πάρτε θέση και ψηφίστε στη διαδικτυακή δημοσκόπηση από σήμερα Δευτέρα 01/10 μέχρι και την Τετάρτη 03/10

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ