Ν.Νικολόπουλος: Να ανακαλέσει ο κ. Βενιζέλος

Ν.Νικολόπουλος: Να ανακαλέσει ο κ. Βενιζέλος

«Η στοχοποίηση της Πολύτεκνης Οικογένειας που κλιμακώθηκε στην καταστροφική διετία της Κυβέρνησης Παπανδρέου δεν μπορεί να συνεχίζεται σήμερα. Η Μεταβατική Κυβέρνηση οφείλει στη διαχείριση της Καθημερινότητας να είναι ευαίσθητη και Δίκαιη», παρατηρεί ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.


Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, διαπιστώνει πως το Υπουργείο Οικονομικών καλεί σήμερα τους πολύτεκνους που απαλλάσσονται, να πληρώσουν το χαράτσι των Ακινήτων μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και στη συνέχεια να αιτηθούν εξαίρεση και να τους επιστραφούν τα χρήματα, μια διαδικασία -όπως λέει- αντικοινωνική και απαράδεκτη.

«Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών άμεσα να ανακαλέσει τη ρύθμιση αυτή. Η διαχείριση ακόμη και επώδυνων μέτρων έχει περιθώρια κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και αυτά πρέπει να τα εξαντλήσει το Υπουργείο Οικονομικών. Η Μεταβατική Κυβέρνηση ειδικού σκοπού δεν μπορεί να καλύπτει και να συνεχίζει τις αντικοινωνικές πρακτικές της Διετίας. Οι πολύτεκνοι μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο των περικοπών και δραματικών μειώσεων των εισοδημάτων δικαιούνται και απαιτούν αξιοπρέπεια. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους τη στερεί», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.