ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Κουτσούμπας: Tο ΚΚΕ είναι δίπλα στο λαό και στη νεολαία

Εκλογές 2019 - Κουτσούμπας: Tο ΚΚΕ είναι δίπλα στο λαό και στη νεολαία

Εθνικές εκλογές 2019: Στη Θεσσαλονίκη μίλησε απόψε (1/7/2019) ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, πως "τα δύσκολα είναι εδώ και στα δύσκολα ο λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ".

"Μπροστά στις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή, ο εργάτης, ο άνεργος, ο καθημερινός άνθρωπος του μόχθου αλλά και κάθε νέο παιδί και εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη Βόρεια Ελλάδα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει με το βλέμμα στην επόμενη μέρα” τόνισε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ τόνισε πως: “Αυτό που θα έχει σημασία για το λαό την επόμενη μέρα είναι πόσο δυνατό θα είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Γιατί το ΚΚΕ, με σημαία τις ανάγκες και το δίκιο του λαού, θα βρεθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι εχθρική για το λαό. Ακριβώς γιατί θα είναι άλλη μια κυβέρνηση των μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που θα συνεχίζει να τσακίζει τους πολλούς για τα κέρδη των λίγων”.

“Την Κυριακή στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε. Στις 8 όμως, σημασία θα έχει, να είναι δυνατό το ΚΚΕ. Για να είναι πιο δυνατός ο λαός” είπε χαρακτηριστικά.

“Ο εργάτης, ο άνεργος, ο φτωχός αγρότης και αυτοαπασχολούμενος, ο νέος και η νέα, ξέρουν πως στις 7 Ιούλη, η σκυτάλη της αντιλαϊκής διαχείρισης θα αλλάξει χέρια, όμως, αυτός και η οικογένειά του, θα συνεχίσουν να δίνουν μάχη με τα προβλήματα, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα" επεσήμανε και πρόσθεσε:

“Δίπλα στο λαό, τη νεολαία, και από τη σκοπιά των συμφερόντων τους, μπορεί να είναι μόνο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Και αυτό το ξέρουν όχι μόνο όσοι μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές, το ξέρουν και όλοι όσοι θέλουν να πάει καλά το ΚΚΕ στις εκλογές, θέλουν να ανεβάσει τα ποσοστά, τις δυνάμεις του, να αυξήσει τους βουλευτές του".

Επιπλέον υπογράμμισε πως "Εάν το ΚΚΕ είχε 15% θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και άλλα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα; Σε καμιά περίπτωση. Να γιατί η μόνη χρήσιμη πραγματικά για το λαό ψήφος, είναι μόνον αυτή στο ΚΚΕ” .

Ο κ. Κουτσούμπας τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους που έκαναν πρώτη φορά το βήμα να στηρίξουν το ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές, να κάνουν και το επόμενο.

Με πληροφορίες από thessnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2019: Ο Aλέξης Τσίπρας σπάει το εμπάργκο - Θα εμφανιστεί την Τρίτη στον ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις