ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Συναγερμός μετά την ανακοίνωση Πατούλη πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (pics)

ΑΕΚ: Συναγερμός μετά την ανακοίνωση Πατούλη πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (pics)
InTime

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Συναγερμός στην μπασκετική ΑΕΚ μετά την είδηση πως ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανιχνεύτηκε θετικός στον ιό καθώς το πρωί της Τρίτης έδωσε το «παρών» στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό, το αίμα θα διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ενώ το «παρών» στη διαδικασία έδωσε τόσο ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων», Μάκης Αγγελόπουλος όσο και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Κι εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα και αυτό που έχει προκαλέσει ανησυχία στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και σε όσους βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι όπως είναι λογικό, όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Προφανώς και θα ακολουθήσουν για όλους τα απαραίτητα τεστ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιοι έχουν νοσήσει…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις Μητσοτάκη - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις