ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Κρούσμα στην ΑΕΚ

Κορονοϊός: Κρούσμα στην ΑΕΚ

Κορονοϊός: Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ένα μέλος της βρέθηκε θετικό στον ιό σε προγραμματισμένο έλεγχο που έγινε την Πέμπτη (3/12).

Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν ξανά σε έναν μικρό συναγερμό, καθώς όπως ενημέρωσαν υπάρχει νέο κρούσμα, το οποίο είναι το δεύτερο τις τελευταίες εβδομάδες. Να θυμίσουμε ότι θετικό τεστ υπήρξε και πριν από τον αγώνα με τη Σολέ για Basketball Champions League.

Η «Ένωση» δεν γνωστοποίησε για το αν πρόκειται για κάποιο παίκτη, ωστόσο όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσει το συγκεκριμένο μέλος ακολουθεί το πρωτόκολλο και τέθηκε σε καραντίνα. Παράλληλα, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Να θυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ βρίσκονταν σε αναμμένα κάρβουνα, μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε δώσει το «παρών» στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε τα συγκεκριμένα τεστ ήταν προγραμματισμένα, όπως συμβαίνει πάντα 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα. Στην προκειμένη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο το απόγευμα για τη Basket League.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν στην «Ένωση», οι παίκτες δεν είχαν έρθει σε καμία επαφή με τον κ. Πατούλη, καθώς όσοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία πήγαν νωρίς το πρωί της Τρίτης, ήτοι πολύ πριν από την εμφάνιση του Περιφερειάρχη στο ΟΑΚΑ.

Οι μόνες επαφές που είχε ο Γιώργος Πατούλης ήταν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο και τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Αποκάλυψη Πέτσα: Πότε ανακοινώνεται η άρση των μέτρων