ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Μαθαίνει αντιπάλους στο Eurobasket 2022

Εθνική ομάδα

Εθνική ομάδα: Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Eurobasket 2022 θα μάθει την Μεγάλη Πέμπτη (29/4) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο Βερολίνο θα χτυπά αύριο η «καρδιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14:00, έχοντας κεντρικό πρόσωπο τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο θρυλικός Γερμανός είναι ο πρεσβευτής της διοργάνωσης και μαζί με τους Ρομπέρτο Μπρουναμόντι και Βίκτορ Σανικίντζε θα βγάλουν τους ομίλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με τις Ισπανία, Σερβία και Γαλλία στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις τρεις ομάδες στην πρώτη φάση.

Οι 24 ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Eurobasket θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Ο κάθε όμιλος θα φιλοξενηθεί σε μία από τις τέσσερις συνδιοργανώτριες χώρες που είναι οι Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία.

Η κάθε ομοσπονδία από τις διοργανώτριες έχει επιλέξει μια αντίστοιχη για να φιλοξενήσει: Η Τσεχία την Πολωνία, η Γεωργία την Τουρκία, η Ιταλία την Εσθονία και η Γερμανία τη Λιθουανία.

Στη διάρκεια της κλήρωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα και η μασκότ της διοργάνωσης. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι YouTube και την επίσημη σελίδα στο facebook της FIBA.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας...

Eurobasket 2022
Τα γκρουπ δυναμικότητας...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.781 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 63 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 805 οι διασωληνωμένοι