ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες ώρες – Τι ισχύει για το ματς με την ΑΕΚ

Άρης
Intime

Basket League: Μέσα σε λίγες ώρες ο Άρης ανακοίνωσε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μεγάλο το πρόβλημα για τους «κίτρινους», καθώς όπως έγινε επίσημα γνωστό και δεύτερο μέλος του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον ιό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει: «Η ΚΑΕ Αρη ανακοινώνει ότι βρέθηκε δεύτερο θετικό δείγμα Covid-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Το μέλος του ΑΡΗ είναι ήδη σε καραντίνα και η ομάδα ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Από την πλευρά του ο ΕΣΑΚΕ, σε δική του ανακοίνωση, υπογράμμισε ότι: «Η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Όσον αφορά στο μέλλον του αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (23/10) στις 20:00, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής του.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για να μην διεξαχθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν τρία ή περισσότερα κρούσματα. Όπως είναι φυσικό, όμως, ο κίνδυνος μεγαλώνει, καθώς ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πόσο έχει προχωρήσει η εξάπλωση του κορονοϊού στην ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξάντληση πριν το δυστύχημα, η σκηνή με τη σφαίρα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος μητροκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς