ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός και ντέρμπι Ηρακλής – ΠΑΟΚ - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Basket League
Intime

Basket League: Εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός για τη 16η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Ηρακλής ΠΑΟΚ.

Η Basket League επιστρέφει έπειτα από τρεις εβδομάδες και περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Ηρακλή και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (5/3). Ο «γηραιός» προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, τρεις εκ των οποίων ήταν εκτός έδρας, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημείωσε δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που ήταν και οι πρώτες του στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής μετράει δύο νίκες σε έξι εντός έδρας ματς έως τώρα και με εξαίρεση εκείνο με τον Προμηθέα στο οποίο ηττήθηκε με 13 πόντους, έχασε στις λεπτομέρειες με διαφορές 1-6 πόντους. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τα «διπλά» επί του Λαυρίου και του Ιωνικού που είχαν κοινό παρανομαστή το χαμηλό σκορ, αφού τα κατάφερε χωρίς να φτάσει καν τους 70 πόντους. Πριν από αυτά μετρούσε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα (7/3), όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νίκαια. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό θα παίζει στις 14 Απριλίου, με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Διαβάστε επίσης:

Ευρωλίγκα: Αφιέρωμα σε Αλβέρτη και Διαμαντίδη - «Ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής, το σπίτι μου»