ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Νέο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ - Άδεια συμμετοχής σε οκτώ ομάδες, παράταση για τέσσερις

Basket League: Νέο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ - Άδεια συμμετοχής σε οκτώ ομάδες, παράταση για τέσσερις

Basket League: Σε νέο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/6), ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να δοθεί άδεια συμμετοχής σε όσες ομάδες είχαν πλήρη φάκελο.

Οι ομάδες – μέλη της λίγκας συνεδρίασαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά από σχετικό αίτημα των Προμηθέα, Κολοσσού, Περιστερίου και Λαυρίου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (16/6) αποφασίστηκε ότι καμία ομάδα δεν παίρνει άδεια συμμετοχής, από τη στιγμή που δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν οι εισηγήσεις της σχετική επιτροπής.

Αυτό, όμως, έφερε το πρωτάθλημα στον «αέρα», καθώς δημιούργησε σημαντικά ζητήματα, όπως η συμμετοχή στο Basketball Champions League κι οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Ως εκ τούτου, λοιπόν, σήμερα (17/6) ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί κανονικά άδεια συμμετοχής στις οκτώ ΚΑΕ που είχαν πλήρη φάκελο και παράταση σε όσες είχαν εκκρεμότητες.

Ο λόγος για την ΑΕΚ, τον Άρη, τη Λάρισα και τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ να θυμίσουμε ότι το προσεχές θα πρέπει να έχουν καταθέσει φάκελο κι οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 (βλ. Καρδίτσα, Ψυχικό). Επίσης, όπως έγινε γνωστό η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουλίου θα αφορά στην αλλαγή των κανονισμών για την αδειοδότηση των ομάδων.

Σχετικές ειδήσεις