ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Προπονήθηκε και μετράει αντίστροφα ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Εθνική ομάδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε μέρος στην προαιρετική προπόνησης της Κυριακής (4/9), δείχνοντας ότι σταδιακά αφήνει πίσω τον τραυματισμό του.

Ο νεαρός ψηλός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο και δεν έχει καταφέρει, μέχρι τώρα, να ενισχύσει την Εθνική στο Eurobasket 2022.

Στην προαιρετική προπόνηση, μετά τη νίκη επί της Ιταλίας, ο Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο πρόγραμμα του τεχνικού τιμ και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Παραμένει, βέβαια, άγνωστο αν θα παίξει σε κάποιο από τα ματς που απομένουν στον Γ’ όμιλο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Ιταλία κι αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, τη Δευτέρα (4/9). Ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να βρει ρυθμό, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα νοκ άουτ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η ώρα και το κανάλι του Μεγάλη ΒρετανίαΕλλάδα

Ο τρίτος αγώνας της Εθνικής στο Eurobasket 2022, με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) στις 18:00. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του και μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις