ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euroleague: Άγριο ξύλο στη Μαδρίτη - Η εγκληματική λαβή που τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ (videos)

Euroleague: Άγριο ξύλο στη Μαδρίτη - Η εγκληματική λαβή που τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ (videos)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη Euroleague στη Μαδρίτη, με τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παικτών Ρεάλ και Παρτιζάν, που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόωρη διακοπή του αγώνα.

Σκηνές που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν μπάσκετ και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Euroleague, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Μαδρίτη.

Ενώ η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν πλησίαζε στο τέλος της, με τους Σέρβους να έχουν πάρει το ματς ουσιαστικά (80-95), η κατάσταση ξέφυγε εντελώς με πρωταγωνιστή τον Γιουλ. Ο έμπειρος Ισπανός έκανε αντιαθλητική κίνηση πάνω στον Πάντερ κι εκεί μετατράπηκε το ματς σε… πυγμαχία και κατς μαζί!

Ενεπλάκησαν οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων, αντάλλαξαν γροθιές, ενώ υπήρξαν και λαβές πάλης. Και όλα αυτά σε παιχνίδι της Euroleague! Ο Γιαμπουσέλε ωστόσο ξέφυγε εντελώς και τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ, με μια εγκληματική λαβή!

Μάλιστα, ο παίκτης της Παρτιζάν αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού θα φανεί σήμερα, ωστόσο όπως λένε οι γιατροί της σερβικής ομάδας, θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και να μείνει παράλυτος.

Είναι σαφές πως το ματς αυτό θα έχει συνέχεια, καθώς πρόκειται για τα χειρότερα επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες, από το φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία στο ΟΑΚΑ πριν αρκετά χρόνια.

Με ανακοίνωσή της η Euroleague καταδίκασε τα επεισόδια, ξεκαθάρισε πως το ματς διεκόπη 1:40 πριν από το τέλος με νικήτρια την Παρτιζάν, που έκανε το 2-0 στη σειρά και έκανε γνωστό πως την Παρασκευή (28/4) θα ανακοινωθούν οι ποινές για τους παίκτες που ενεπλάκησαν και τις ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Απίστευτο ξύλο στο Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν (Video)

NBA: Μπράουν, Τέιτουμ και Σμαρτ «καθάρισαν» τους Χοκς, στα ημιτελικά της Ανατολής οι Σέλτικς

Basket League: Στα ημιτελικά το Περιστέρι, νίκησε την ΑΕΚ σε ματσάρα!

ΟΑΚΑ: Στις 2 Μαΐου η τυπική έγκριση της παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός