ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Επιστολή Φασούλα σε Λιόλιο - «Έχετε δημιουργήσει προσωπικό δημοσιογραφικό στρατό;»

ΕΟΚ: Επιστολή Φασούλα σε Λιόλιο - «Έχετε δημιουργήσει προσωπικό δημοσιογραφικό στρατό;»
Eurokinissi

ΕΟΚ: Επιστολή στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο με την οποία τον ζητά να απαντήσει αν έχει δημιουργήσει προσωπικό δημοσιογραφικό στρατό, απέστειλε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έπειτα από αυτές που είχε στείλει νωρίτερα στον Βαγγέλη Λιόλιο χωρίς να πάρει απαντήσεις.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Προεκλογικά ο Βαγγέλης Λιόλιος κι ο συνδυασμός του έκαναν «σημαία» τη διαφάνεια. Υποσχέθηκαν διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση της Ομοσπονδίας. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.

Εύκολες οι υποσχέσεις, αλλά στην πράξη μια από τα ίδια, ου μην και χειρότερα.

Ως μέλος του Δ.Σ., ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» ζήτησα με επιστολή μου, προς τον κ. Λιόλιο και τον κ. Σβερκούνο, να πληροφορηθώ (επισήμως) πόσοι και ποιοι δημοσιογράφοι έχουν έμμισθη σχέση με την Ομοσπονδία και τα ποσά με τα οποία αμείβονται. Όχι γιατί έχουμε διάθεση να προβούμε σε κυνήγι μαγισσών, αλλά γιατί είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γνωρίζουμε το ποιοι, το πόσο, το πώς και το πού.

Σε γραπτή συνομιλία με τον κ. Λιόλιο του υπενθύμισα το αίτημά μου. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Αυτή είναι η διαφάνεια που υποσχεθήκατε; Νιώθετε μήπως άβολα με τον αριθμό των προσλήψεων; Από τη στιγμή που δεν απαντάτε, έχουμε όλοι -κι εμείς, κι ο χώρος τού μπάσκετ- το δικαίωμα να κάνουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Σας ρωτάμε, δημόσια πλέον:

- Προσλάβατε δημοσιογράφους για να καλύψετε ανάγκες της ΕΟΚ ή για να δημιουργήσετε προσωπικό δημοσιογραφικό στρατό;

- Επικοινωνήσατε με τις Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ), ή κάνατε προσωπικές επιλογές;

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει κι εσείς υποχρέωση να τον ενημερώνετε…

Παναγιώτης Φασούλας».

Σχετικές ειδήσεις