ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: «Παρέσυρε» τους Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με νέα ηγετική εμφάνιση

NBA: «Παρέσυρε» τους Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με νέα ηγετική εμφάνιση
EPA/ERIK S. LESSER, ΑΜΠΕ

NBA: Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στους Χοκς και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη 122-113.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους, έχοντας ακόμα και 16 ριμπάουντ για το double double, ενώ ακόμα είχε 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα σε 38 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Τα «Ελάφια» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και απέκτησαν προβάδισμα με διψήφια διαφορά πόντων στα τέλη του δεύτερου δωδεκαλέπτου, την οποία διατήρησαν και στην τρίτη περίοδο.

Ωστόσο, στα μέσα της τέταρτης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «ροκανίσουν» τη διαφορά, φτάνοντας στο -5 (94-89), αλλά δύο μεγάλα σουτ από Μίντλετον και Λόπεζ, επανάφεραν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στην προσπάθεια των Χοκς να επιστρέψουν.

Με τη νίκη αυτή, οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους έχοντας 47-27 και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση της Ανατολής, ενώ οι Χοκς έπεσαν στο 34-39 αλλά έμειναν στην 10η θέση και όπως όλα δείχνουν θα είναι στα play in.

Κορυφαίος για την ομάδα της Ατλάντα ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είχε 35 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Ντεζούντε Μάρεϊ με 20 πόντους και 12 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-33, 45-59, 74-89, 121-113.

TA HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις