ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Δ. Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του «τριφυλλιού».

Η επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο είναι τεράστιας σημασίας για τους «πράσινους» αφού σε περίπτωση νίκης οι πρωταθλητές θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στον όμιλό τους στην Euroleague.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει την απόλυτη συμπαράστασή του στην ομάδα, πριν από έναν κρίσιμο αγώνα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της προπόνησης είδε τον Νίκο Παππά να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς. Ο Έλληνας παίκτης πήρε μέρος στην προπόνηση, χωρίς προβλήματα, ξεπερνώντας τη θλάση στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός του αγώνα με τα Τρίκαλα. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιώργος Διαμαντάκος ο οποίος λόγω ενός κρυώματος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Πηγή: Onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις