ΜΠΑΣΚΕΤ

ΒΟΜΒΑ από την Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα! (videos)

ΒΟΜΒΑ από την Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα! (videos)
«Βράζουν» στη Μαδρίτη με τη διαιτησία του τελικού

Οργή στη Μαδρίτη μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του ισπανικού Κυπέλλου με 94-93 στο «WiZink Center» αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία.

Οι «μερένχες» διαμαρτύρονται έντονα για την φάση όπου ο Ράντολφ φαίνεται να κόβει καθαρά τον Άντε Τόμιτς σε λέι απ, ωστόσο οι διαιτητές ακόμη και με την χρήση του ριπλέι αποφάσισαν λάθος!

«Είναι γαμ...η κλοπή» έλεγε ο Φελίπες Ρέγιες, ενώ στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, ο διευθυντής της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, ανέφερε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται τέτοιο λάθος σε βάρος της Ρεάλ. Οι διαιτητές χρησιμοποίησαν το Instant Replay και αν δεν είδαν ότι ήταν καθαρό μπλοκ, τότε κάτι πηγαίνει λάθος...»

Πάντως, μια φάση πιο πριν, ο Ράντολφ κόντεψε να... αποκεφαλίσει τον Κρις Σίνγκλετον και οι διαιτητές δεν είδαν το εξόφθαλμο αντιαθλητικό φάουλ.

Πλέον, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση και έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν ζητηθεί συγγνώμη από τους διαιτητές και την ομοσπονδία μπάσκετ της Ισπανίας, τότε θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!

Σχετικές ειδήσεις