ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρεις αγώνες σήμερα στη Serie A με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
  • Μπολόνια-Νάπολι, Μίλαν-Σπέτσια και Φιορεντίνα-Τζένοα με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Η 22η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Στις 19:30 αρχίζουν οι αγώνες Μπολόνια-Νάπολι και Μίλαν-Σπέτσια και στις 21:45 γίνεται η σέντρα στην αναμέτρηση Φιορεντίνα-Τζένοα.

Η Μίλαν και η Νάπολι κυνηγούν τη νίκη στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο και την έξοδο στο Champions League. Η Φιορεντίνα προσπαθεί να πλησιάσει τις θέσεις των Κυπέλλων Ευρώπης. Η Μπολόνια έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη από την οποία θέλει να απομακρυνθεί η Σπέτσια. Η Τζένοα είναι προτελευταία στη βαθμολογία και παλεύει για να σωθεί.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους σημερινούς αγώνες της Serie A.

Το παιχνίδι Μπολόνια-Νάπολι παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1,2-2 και 1-2 για τον αγώνα Φιορεντίνα-Τζένοα, καθώς και η δυάδα με τα Over 5,5 κόρνερ της Μίλαν και τα Over 1,5 γκολ της Φιορεντίνα.

Σήμερα η κλήρωση για τους νικητές του Weekly Fest

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Την προηγούμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 5.352 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η τρίτη κλήρωση του 2022.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερη δράση

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.
νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα Virtuals+ και την προωθητική ενέργεια January+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.