ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση με μοναδική προσφορά

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση με μοναδική προσφορά

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά.

Η αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχουν μεγάλες μάχες σε όλα τα μέτωπα (εντός και εκτός συνόρων), που ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα στην κούρσα για τον τίτλο.

Στη Super League ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (20.30), με τον νικητή να παραμένει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα του Ατρόμητου (17.30) με στόχο να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για τη νίκη στη Λεωφόρο απέναντι στη Λαμία (17.00).

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν και στο εξωτερικό. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Άρσεναλ, που οδηγεί την κούρσα της Premier League, θα δοκιμάσει τις αντοχές της στην έδρα της Έβερτον (14.30). Την Κυριακή η Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει να κυνηγάει τους «κανονιέρηδες» θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Τότεναμ (18.30), που είναι με την πλάτη στον τοίχο με φόντο το Champions League.
Στη Serie A σαφώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν (05/02, 21:45) με τις δύο ομάδες να θέλουν αποκλειστικά τη νίκη για να αλλάξουν την ψυχολογία τους.

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Οι προσφορές όπως θα ήθελες να είναι!