ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Super League

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και των αγώνων Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και παρότι ακόμα είναι νωρίς, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εξέχουσας σημασίας.

Σε βαθμολογικό επίπεδο, οι Πειραιώτες καλούνται να αποδείξουν πως βρίσκονται δίκαια μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη να πάρουν σημαντική διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -3 και με τη σειρά τους θέλουν να δείξουν πως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα σπουδαία ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν συγκυριακά. Και κυρίως να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι, βέβαια, τίθεται και θέμα γοήτρου, αλλά και ψυχολογίας. Είναι πολλά περισσότερα αυτά τα παιχνίδια από τρεις «απλούς» βαθμούς. Ακόμα και όταν δεν κρίνουν το Πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει τώρα.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το Κηφισιά – ΟΦΗ, το οποίο διεξάγεται στη Λαμία.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και των υπόλοιπων αγώνων της Super League