ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Στον «αστερισμό» του Σουάρες (videos)

Champions League: Στον «αστερισμό» του Σουάρες (videos)

Η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούις Σουάρες έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 της Ίντερ στο Καμπ Νόου- Ο Μοχάμεντ Σαλάχ γλίτωσε από «έμφραγμα» τη Λίβερπουλ (4-3 την Σάλτσμπουργκ)

Ο Λούις Σουάρες έσωσε την Μπαρτσελόνα από μια ακόμη γκέλα τη φετινή χρονιά μιας και με δυο προσωπικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στην Ίντερ.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους μπορεί να παρατάχθηκαν στο Καμπ Νόου χωρίς τον Ρομελού Λουκάκου που έμεινε στο Μιλάνο ενόψει και του ντέρμπι πρωτιάς της Κυριακής στην Serie A με την Γιουβέντους εντός έδρας όμως έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι φέτος είναι άλλη ομάδα με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της και βρέθηκαν κοντά στο να πάρουν την ισοπαλία αλλά τελικά γύρισε στο Μιλάνο με άδεια χέρια.

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό του ματς με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ για να ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό η Μπαρτσελόνα με τον Λούις Σουάρες. Οι Καταλανοί προσπάθησαν για δεύτερο γκολ όμως δεν τα κατάφεραν και το βρήκαν με δράστη και πάλι τον Ουρουγουανό που έκανε το 2-1 στο 84ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr