ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Άρης - Ολυμπιακός: 1-2 (Σε εξέλιξη)

LIVE Άρης - Ολυμπιακός: 1-2 (Σε εξέλιξη)

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής συγκεντρώνει όλα τα βλέματα.

Το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό κλέβει την παράσταση σε ένα... καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι αναζητούν μια μεγάλη νίκη μετά το σοκ από την εντός έδρας ήττας από την Λάρισα. Με μεγάλο όπλο τον κόσμο τους, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μια μεγάλη νίκη ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την... αυτοκτονία του Βελιγραδίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με το ντέρμπι του «Βικελίδης» να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για ανάκαμψη.

O Άρης μόλις στο 6ο λεπτό προηγήθηκε με πανέμορφη κεφαλιά του Ντιγκινί, με την μπάλα να χτυπά πρώτο στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Σα.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34' με τον Τσιμίκα να... αδειάζει έναν αντίπαλο από τα αριστερά και με μια πανέμορφη σέντρα βρήκε τον Μασούρα στην μικρή περιοχή, που με κεφαλιά έφερε το ντέρμπι στα ίσια.

Όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν σταματήσει. Στο 38', ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με δυνατή κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να σκοράρει με ρυθμούς... πολυβόλου!

Παρακολουθήστε ΕΔΩ LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό

Οι ενδεκάδες

Ο Τόλης Τερζής δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Λούκας Σάσα εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής (έπειτα από την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) και φυσικά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Χαβιέρ Ματίγια, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Παρά τις σκέψεις για μία αλλαγή στην τετράδα της άμυνας, ο Τερζής επέμεινε στον Λίντσεϊ Ροζ, ενώ οι Βέλεθ, Κόρχουτ και Σούντγκρεν είναι οι υπόλοιποι τρεις.

Ο Μπρούνο Γκάμα προβλέπεται να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ντιγκινί (δεξιά), Φετφατζίδης (αριστερά).

Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, ο Μαρτίνς αποφάσισε να εμπιστευθεί τον Αβραάμ βασικό αντί του Μεριά ή του Μπα. Οι 11 του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά & Ελ Αραμπί.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό

Σχετικές ειδήσεις