ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κορονοϊός «αλλάζει» τον ΠΑΟΚ: Το πλάνο Σαββίδη και η επόμενη ημέρα

Ο κορονοϊός «αλλάζει» τον ΠΑΟΚ: Το πλάνο Σαββίδη και η επόμενη ημέρα

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει το έδαφος για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορονοϊού.

Νέα φιλοσοφία αναμένεται να ακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Με την πανδημία του κορονοϊού να διαμορφώνει, έτσι κι αλλιώς, νέα οικονομικά δεδομένα και στο ποδόσφαιρο στο δικέφαλο προετοιμάζουν το πλάνο τους για την επόμενη ημέρα.

Αυτό θα περιλαμβάνει διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με ότι ίσχυε μέχρι στιγμής και λόγω Financial Fair Play που αποτελεί και έναν επιπλέον πονοκέφαλο για τους «ασπρόμαυρους».

Το νέο πλάνο που ετοιμάζουν στην Τούμπα θα έχει δεδομένα μειωμένο μπάτζετ. Δεν θα γίνουν υπερβάσεις αλλά ούτε και υπερβολές καθώς λόγω της κατάστασης χρειάζεται προσαρμογή στις συνθήκες που θα δημιουργηθούν στην Ευρώπη.

Η μετάβαση δε θα είναι εύκολη αλλά προκύπτει πως δε θα υπάρξουν ανατροπές ως προς το πρόσωπο που θα υλοποιήσει το νέο σχέδιο της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως με τα τωρινά δεδομένα ο Αμπέλ Φερέιρα, που δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο, θα κληθεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας τη «δουλειά».

Κόντρα στη φημολογία που ήθελε τον Πορτογάλο να αποχωρεί, όλα δείχνουν, πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και θα τον προετοιμάσει για την επόμενη ημέρα.

Οι άξονες του νέου σχεδιασμού είναι τρεις και σε αυτούς περιλαμβάνεται ακόμα και η πώληση παικτών που αποτελούν «βαριά» χαρτιά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την τρέχουσα περίοδο.

Δείτε στο photostory που ακολουθεί το «ασπρόμαυρο» πλάνο για την επόμενη ημέρα....

Ροή Ειδήσεων