ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ήθελε πιο μεγάλο συμβόλαιο από τον Βέλεθ και το πήρε

Παναθηναϊκός: Ήθελε πιο μεγάλο συμβόλαιο από τον Βέλεθ και το πήρε

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Σένκεφελντ.

Ο Μπάρτ Σένκεφελντ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023 και έτσι επέκτεινε τη συνεργασία του, που έληγε το 2020 με τους «πράσινους». Από το newsbomb μάθατε πριν λίγες ώρες, γιατί καθυστέρησε η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που είχε επιτευχθεί από το τέλος Αυγούστου.

Ο τσακωμός του Ρόκα με τον μάνατζερ του παίκτη, ήταν η αιτία, ο Ρόκα αποχώρησε και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Σένκεφελντ, που ήρθε σε… τιμή ευκαιρίας για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 με 200.000 ευρώ συμβόλαιο εξελίχθηκε σε παίκτη -βαρόμετρο για την άμυνα του Παναθηναϊκού και όπως ήταν λογικό ο παίκτης ήθελε μία γερή αύξηση, για να πει το ναι. Μία αύξηση, που θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Όταν είχε κλείσει ο Βέλεθ πριν από λίγους μήνες με πρωτοβουλία του Ρόκα με συμβόλαιο 320.000 ευρώ είναι λογικό ο Σένκεφελντ να ζήτησε παραπάνω χρήματα. Αν και αρχικά ο Ρόκα δεν του τα έδινε, τελικά ο παίκτης τα πήρε και πλέον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός του Παναθηναϊκού και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Η παρουσία του Ολλανδού αμυντικού αυτή την διετία ήταν τέτοια, που αξίζει να πάρει ένα τέτοιο συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει, ότι θα έχει τον βράχο του μέχρι το 2023.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικά σχολεία: Κλείνουν δημοτικά και νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα - Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων