ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο τσακωμός του Ρόκα με τον μάνατζερ του Σένκεφελντ και η επιστροφή στη συμφωνία

Παναθηναϊκός: Ο τσακωμός του Ρόκα με τον μάνατζερ του Σένκεφελντ και η επιστροφή στη συμφωνία

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ είναι πλέον κοντά στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τον μάνατζερ με την αποχώρηση του Ρόκα.

Στο τέλος Αυγούστου ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τον Σένκεφελντ και έμεναν οι λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει. Αυτές οι λεπτομέρειες χάλασαν, όταν ο τότε τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα τσακώθηκε με τον μάνατζερ του Ολλανδού αμυντικού, για κάποιο έξτρα ποσό, που ζήτησε.

Από τότε είχαν μπει στον πάγο οι συζητήσεις, ο Ρόκα απολύθηκε από τον Αλαφούζο και ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις συζητήσεις με τον παίκτη και την πλευρά του και πλέον φαίνεται, ότι οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην συμφωνία, που δεν ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο.

Φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του Σένκεφελντ θα είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι από τους παίκτες, που ξεχωρίζουν στην άμυνα και το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Και ο Ολλανδός είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και θέλει να τελειώνει η ιστορία με το συμβόλαιό του.

Οι δύο πλευρές είναι και πάλι σε συζητήσεις και αναμένεται να υπάρχει αποτέλεσμα στο ερχόμενο διάστημα. Συζητήσεις που έχουν αναλάβει οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, που καλύπτουν το κενό του Ρόκα, από τότε, που έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κραυγή αγωνίας από διευθύντρια ΜΕΘ: Eίμαστε στα όρια, δύσκολη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη