ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Με Λιβάγια κόντρα στον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με το συμβόλαιο του

ΑΕΚ: Με Λιβάγια κόντρα στον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με το συμβόλαιο του

ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στις προπονήσεις της «Ένωσης» και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε χθες (28/12) στην Ελλάδα, καθώς καθυστέρησε να πάρει στα χέρια του το αρνητικό τεστ που επιβάλλεται να έχουν όλοι όσοι ταξιδεύουν στη χώρα μας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι υπόλοιποι προπονήθηκαν το πρωί και από σήμερα (29/12) ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Πλέον, ο μοναδικός που παραμένει εκτός είναι ο Παουλίνιο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει στην Πορτογαλία. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ματς με τον Βόλο. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει για τον ίδιο λόγο κι ο Γεβχέν Σάκχοφ.

Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάγια, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης επιθετικός από την 1η Ιανουαρίου θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευθεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση