ΠΑΣ Γιάννινα: Άλλαξαν τακτική οι Ηπειρώτες (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έχει γίνει πιο συντηρητική και προσέχει πολύ την άμυνά της.
ΠΑΣ Γιάννινα: Άλλαξαν τακτική οι Ηπειρώτες (pics)
2'

Η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» προκάλεσε ανασφάλεια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη στον πρώτο γύρο σε γενικές γραμμές εντυπωσίασε. Είχε ταυτότητα, ήξερε τι θέλει να παίξει και πώς να το κάνει. Έβαζε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όμως, δεν συνδυαζόταν το ελκυστικό ποδόσφαιρο με βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν τα ματς έληγαν στο ημίχρονο, ήταν πρώτος στην ειδική βαθμολογία! Για παράδειγμα, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ στα ματς με Βόλο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη. Δώδεκα βαθμοί δηλαδή. Κι έχασε με ανατροπή, λοιπόν, στα τρία πρώτα και πήρε μόνο έναν βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης» με το τελικό 2-2.

Την 13η αγωνιστική εντός έδρας έφερε 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης ισοφαρίζοντας στο τέλος κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες. Την επόμενη αγωνιστική, πάλι στους Ζωσιμάδες, προηγήθηκε 1-0 και τελικά ηττήθηκε 1-3 από τον Απόλλωνα, τον οποίο στη Ριζούπολη είχε νικήσει άνετα με 1-2.

Πέντε φορές παραβιάστηκε η εστία του και αυτή η ανασφάλεια οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του και το πλάνο του. Κι έφερε δύο κολλητά 0-0. Με ΑΕΛ εκτός έδρας και με τον Άρη εντός. Με ελάχιστες καλές στιγμές και στα δύο ματς. Δεν απείλησε και δεν επέτρεψε και να τον απειλήσουν. Δεν νίκησε, όμως, τηρεί την φιλοσοφία. Να μην χάσει έναν αγώνα, που δεν μπορεί να νικήσει.

Οι Ηπειρώτες έχουν δώσει και τους 16 αγώνες. Δεν έχουν εκκρεμότητα. Απ’ αυτά τα 16 παιχνίδια, κράτησαν τα μηδέν μόνο στα πέντε. Με ΑΕΛ, Άρη στα δύο τελευταία και με Ατρόμητο εκτός και Παναιτωλικό, Λαμία εντός. Στα υπόλοιπα έντεκα παιχνίδια δέχθηκαν γκολ και μάλιστα στα οκτώ με ΠΑΟΚ, Άρη, Παναθηναϊκό, Βόλο, ΟΦΗ (όλα εκτός), ΑΕΛ, Απόλλων, Αστέρα Τρίπολης (εντός τα τρία τελευταία), η εστία τους παραβιάστηκε μίνιμουμ δύο φορές.

Επιθετικά, αντίθετα, δεν τα πήγαιναν άσχημα. Από τα 16 ματς σκόραραν με τη σειρά τους στα 11. Δεν βρήκαν δίχτυα με ΑΕΚ, Παναιτωλικό, Άρη εντός και ΑΕΛ, Παναθηναϊκό εκτός. Η διαφορά είναι ότι στα έξι από τα έντεκα σημείωσαν ένα μόνο γκολ. Απ’ αυτά τα έξι, στα πέντε με Βόλο, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ εκτός κι ΑΕΛ, Απόλλων εντός δέχθηκαν περισσότερα και ηττήθηκαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα ΑΕΙ: Ελάχιστη βάση εισαγωγής, όριο φοίτησης και αστυνομία στα Πανεπιστήμια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή