ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προτείνουν παντού Αγιούμπ και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Προτείνουν παντού Αγιούμπ και Μπεκ

Ο Παναθηναϊκός θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια του Αγιούμπ και του Μπεκ.

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Πιερ Ντρεοσί προτείνει σε πολλούς σκαόυτερ ομάδων αι μάνατζερ τον Γιασίν Αγιούμπ και τον Ούφε Μπεκ. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν τους υπολογίζει και στον Παναθηναϊκό κοστίζουν 600.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά. Ποσό που είναι πολύτιμο, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Το κακό νέο είναι, ότι παρά το γεγονός ότι ο Ντρεοσί προτείνει σε ομάδες τους δύο παίκτες, ακόμα δεν έχει εισπράξει απάντηση από καμία ομάδα, ότι μπορεί να ενδιαφερθεί. Και ο χρόνος τελειώνει και ο Παναθηναϊκός καίγεται για να απαλλαγεί από τους δύο παίκτες.

Και αυτό που θέλουν οι «πράσινοι» είναι να φύγουν το συντομότερο δυνατόν οι παίκτες, για να κερδίσει και ένα σημαντικό μέρος από το μπάτζετ και να διατεθεί σε άλλους παίκτες.

Φυσικά η συζήτηση είναι, ώστε ακόμα και δανεικοί να φύγουν οι παίκτες, αρκεί οι ομάδες που θα τους αποκτήσουν να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου τους. Και αυτό μέχρι τώρα φαίνεται δύσκολο.

Να θυμίσουμε, ότι και οι δύο παίκτες έχουν ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και θα είναι πολύ άσχημο για τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει να τους έχει στο ρόστερ και μετά τον Γενάρη και να τους πληρώνει με ένα πολύ σημαντικό ποσό, χωρίς να τους υπολογίζει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Click away: Έτοιμοι να ανεβάσουν ρολά οι έμποροι και με... ραντεβού - Τα μέτρα που εξετάζονται