ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες χάνονται και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί…

Οι παίκτες χάνονται και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί…

Εχει γίνει πλέον συνήθεια οι παίκτες να χάνονται για τον Παναθηναϊκό, όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Στον Παναθηναϊκό, που η λέξη προγραμματισμός είναι άγνωστη οι παίκτες που αξίζουν χάνονται, όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους και εκτός όλων των άλλων ο Παναθηναϊκός χάνει και το δικαίωμα να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από πωλήσεις.

Ετσι, ότι έγινε το καλοκαίρι με Αποστολάκη και Βαγιαννίδη, με αποτέλεσμα να μην έχει δεξί μπακ στη διάθεσή του τώρα ο Μπόλονι, πάει να γίνει τώρα με τον Ζαγαρίτη. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πρόταση που δεν ικανοποίησε τον παίκτη, αλλά κυρίως ο τρόπος που τον προσέγγισε τον ωθεί προς την έξοδο, όπως έχει γίνει και με άλλα παιδιά που έρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Είναι πλέον φανερό, ότι δεν υπάρχει ίχνος προγραμματισμού και σχεδιασμού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το μόνο που τους νοιάζει είναι να δίνουν χρήματα σε παίκτες αμφιβόλου αξίας, που έρχονται για έξι μήνες ή έναν χρόνο και μετά πληρώνουν αποζημιώσεις στην ΠΑΕ, για να σπάνε τα συμβόλαια και η ζωή συνεχίζεται και ο Παναθηναϊκός αλλάζει παίκτες κάθε χρόνο και ομάδα δεν φτιάχνει.

Και η ομάδα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθηλωμένη μεταξύ πέμπτης, έκτης και έβδομης θέσης και δεν μπορεί να διεκδικήσει τίτλο. Και χάνει τα παιδιά από τις Ακαδημίες, εισπράττοντας μόνο τα τροφεία και τίποτα παραπάνω.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στο «κόκκινο» η Αττική με 228, σταθερότητα στη Θεσσαλονίκη