ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα φύγει ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα φύγει ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Εχουμε φθάσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αλλά ο Αγιούμπ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, προπονείται κανονικά και κόντρα στον Αρη ο Μπόλονι τον είχε στην αποστολή.

Πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βασικός στόχος του γενικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Πιέρ Ντρεοσί ήταν να απαλλαγεί η ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του Αγιούμπ. Οι 400.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως ο μέσος του Παναθηναϊκού χωρίς να προσφέρει το παραμικρό επιβαρύνουν το μπάτζετ της ομάδας.

Ο Ντρεοσί έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη εδώ και καιρό και τον έχει προτείνει σε πολλές ομάδες και σε πολλούς μάνατζερ. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα, ο χρόνος περνάει και ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες 11 ημέρες. Το ανησυχητικό για τον Ντρεοσί είναι ότι δεν βλέπει φως στον ορίζοντα και με τα σημερινά δεδομένα ο Αγιούμπ θα παραμείνει στην ομάδα. Και ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει έναν παίκτη, που δεν μπορεί να προσφέρει κάτι.

Το σχέδιο του Ντρεοσί ήταν να βρεθεί έστω μία ομάδα, που θα πάρει δανεικό τον παίκτη και θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του, για τους ερχόμενους έξι μήνες, αλλά ούτε αυτό φαίνεται ότι μπορεί να γίνει.

Ο Αγιούμπ από την δική του πλευρά δεν φαίνεται να καίγεται. Τον ενδιαφέρει να παίρνει τα χρήματά του και αν δεν βρεθεί ομάδα θα κάθεται στον Παναθηναϊκό ο χρόνος θα περνάει χωρίς να παίζει. Η περίπτωση να κληθεί ο παίκτης να πληρωθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να αποχωρήσει είναι απίθανη να γίνει, διότι συνολικά ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει 1 εκατ. ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Πότε θα ανοίξει η εστίαση - Πόσα κρούσματα θα έχουμε το Μάρτιο