ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Δύσκολο ξεκίνημα για... Κατάρ – Η ώρα και το κανάλι με Ισπανία

Εθνική ομάδα: Δύσκολο ξεκίνημα για... Κατάρ – Η ώρα και το κανάλι με Ισπανία

Εθνική ομάδα: Το ταξίδι της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, ξεκινά απόψε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ανήμερα της επετείου για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, η Εθνική θα βρει απέναντι της έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου, την Ισπανία.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ κατέστρωσε τα πλάνα του γνωρίζοντας το βαθμό της δυσκολίας που περιμένει τους παίκτες του στην Ανδαλουσία, έχοντας πάντως την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους «φούριας ρόχας».

Δυστυχώς η τελευταία προπόνηση στη Γρανάδα επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς ο Δημήτρης Πέλκας αποχώρησε με ένα τράβηγμα στο ισχίο και τέθηκε νοκ άουτ για το αποψινό ματς.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το Newsbomb.gr και να σχολιάζετε την εξέλιξη του ματς στο Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε