ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Το... χαλάρωμα πριν τη μάχη! - Έτσι θα παίξει με Ισπανία (video)

Εθνική ομάδα: Το... χαλάρωμα πριν τη μάχη! - Έτσι θα παίξει με Ισπανία (video)

Εθνική ομάδα: Την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με την Ισπανία είχαν οι διεθνείς – Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ελλάδας.

Βόλτα στους δρόμους της Γρανάδα έκαναν το πρωί οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν τον απαιτητικό αγώνα με τους Ίβηρες.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, με την οποία θα ξεκινήσει η Ελλάδα το ματς, ο Τζον Φαντ Σχιπ θα παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με σύστημα 4-3-3 και με τον Μπακασέτα σε ρόλο... ψευτοεννιαριού. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει χωρίς κλασικό φορ, με τον Γιακουμάκη να μένει τελικά εκτός.

Πιο αναλυτικά, κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Κυρ. Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα.

Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και Μάνταλος, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Λημνιός και Μασούρας. Όπως αναφέραμε ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι μπροστά ως ψευτοεννιάρι.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το Newsbomb.gr και να σχολιάζετε την εξέλιξη του ματς στο Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε