ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Ιταλία και Ισπανία θα τιμήσουν τη μνήμη της Ραφαέλα Καρά (video)

Euro 2020
AP Images

Euro 2020: Η σπουδαία Ραφαέλα Καρά έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (5/7) σε ηλικία 78 ετών κι η προθέρμανση του Ιταλία – Ισπανία στο Wembley θα γίνει υπό τους ήχους του «A far l' amore comincia tu».

Στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες θα τιμήσουν τη μνήμη της σπουδαίας Ιταλίδας τραγουδίστριας, η οποία είχε δηλώσει πολλές φορές την αγάπη της για το ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα της χώρας της.

Όπως γνωστοποίησε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) έλαβε τη σχετική άδεια της UEFA, ώστε η προθέρμανση των δύο ομάδων στο Wembley να γίνει υπό τους ήχους της μεγάλης της επιτυχίας «A far l' amore comincia tu».

Ο πρόεδρος της FIGC, Γκαμπριέλε Γκραβίνα υποστήριξε ότι: «Η απώλεια ενός ινδάλματος όπως η Ραφαέλα Καρά, μάς συγκλόνισε όλους. Πριν από το ματς της Ιταλίας με την Ισπανία, το δικό της ματς, θα την αποχαιρετίσουμε. Θέλουμε να τη θυμόμαστε μα χαρά, ακούγοντας όλοι μαζί την πλούσια ενέργεια της μουσικής της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ραγδαία άνοδος στην Αττική με 1.026 μολύνσεις, ανησυχία για την Κρήτη