ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα μετά από 1,5 χρόνο! (video)

Αργεντινή
AP Images

Αργεντινή: Είναι επίσημο! Οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα όπως γνωστοποίησε η υπουργός Υγείας, Κάρλα Βιτσότι.

Μετά από αρκετούς μήνες οι αγώνες στην Αργεντινή θα διεξαχθούν με την παρουσία κόσμου, ο οποίος πάντα δίνει ένα ξεχωριστό «χρώμα» στα ματς.

Όπως ανακοινώθηκε, από την 1η Οκτωβρίου, τα γήπεδα θα ανοίξουν τις θύρες του για το 50% της χωρητικότητας τους. «Η επιστροφή των φιλάθλων στους αγώνες ποδοσφαίρου, θα γίνει με χωρητικότητα 50%. Θα έχουμε ως πιλότο τον αγώνα Αργεντινής-Βολιβίας, και θα συναντηθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε κοινό τραπέζι», δήλωσε η υπουργός σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Η επιστροφή θα γίνει από την 1η Οκτωβρίου και, με τις συναντήσεις που θα έχουμε, θα καθορίσουμε τι θα χρειαστεί και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Με εξαίρεση το ματς με αντίπαλο τη Βολιβία, οι φίλαθλοι θα βρεθούν και πάλι στις κερκίδες μετά από περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, η επιστροφή τους θα γίνει σε μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία, λίγο πριν το Superclásico μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Οκτωβρίου στο Monumental.

Η Αργεντινή διανύει τη 16η συνεχόμενη εβδομάδα μείωσης στον αριθμό των καθημερινών κρουσμάτων και την 14η κατά σειρά σε μείωση των θανάτων και των νοσηλειών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζαμε για την 2χρονη», λένε οι γονείς - Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές