ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΑΕΚ: Η αφιέρωση του Αραούχο στην οικογένεια του Άλκη – «Βγήκε από μέσα μου» (photos)

Super League
Print Screen

Άρης - ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο «Κλ. Βικελίδης» και θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του 19χρονου, Άλκη.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο ο Αργεντινός συγκίνησε με την κίνηση του.

Ο Αραούχο σημείωσε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς, ισοφαρίζοντας (προσωρινά) σε 1-1 στο 85ο λεπτό και σχημάτισε το γράμμα «Α» με τα χέρια του.

Με αυτό τον τρόπο αφιέρωσε το τέρμα του στον φίλο του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε. «Βγήκε από μέσα μου. Ήθελα με αυτό τον ελάχιστο τρόπο να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια αυτού του παιδιού», εξήγησε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο Εντιαγέ, ο οποίος έκανε το 1-0, είχε αφιερώσει κι αυτός το τέρμα στη μνήμη του Άλκη, σηκώνοντας ψηλά μια φανέλα με το όνομα του και την ηλικία του (βλ. 19).

Σάκιτς: «Στον Άλκη και τους φίλους του»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος ήταν ο «χρυσός σκόρερ» των γηπεδούχων στο 95’, αφιέρωσε με τη σειρά το τέρμα του στον δολοφονικό οπαδό, αλλά και τους φίλους του. «Φυσικά και το αφιερώνω στον Άλκη και στου φίλους του. Είναι καταστροφή ότι συνέβη. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δώσαμε ότι έχουμε έχοντας αυτό στο μυαλό μας. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Άλκη και ευχόμαστε και στα άλλα παιδιά να κάνουν κουράγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Τα highlights κι η βαθμολογία