ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα playoffs επιστρέφουν με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Super League
Intime

Super League: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των playoffs περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Με δύο σπουδαία ντέρμπι επιστρέφουν τα playoffs της Super League, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι που οι ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για δικούς τους λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούνται άμεσα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα προβληματίζουν με την εικόνα που δείχνουν, κάτι που θέλουν να αλλάξουν, καθώς ακολουθούν κι οι μάχες με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη, βέβαια, σε χειρότερη θέση βρίσκεται η «Ένωση», η οποία την προηγούμενη αγωνιστική των playoffs ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Σαν να μην φτάνει η κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξαν κι οι δηλώσεις του Νορντίν Άμραμπατ που έκαναν ακόμη χειρότερο το κλίμα. Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, είναι στην τρίτη θέση κι εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Απ. Νικολαϊδης» σε ακόμη ένα ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι «πράσινοι» πήραν βαθμό από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά γνωρίζουν καλά ότι χρειάζονται κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά», μολονότι είναι στο -10 από την κορυφή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει κανένα ματς στη μοίρα του. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά της το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference Europa League.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει χρονικά από το «Κλ. Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι μνήμες από το «εκκωφαντικό» 0-5 είναι ακόμη «νωπές», με τους «κίτρινους» να αναζητούν εκδίκηση. Παράλληλα, χρειάζονται απεγνωσμένα τους βαθμούς για να ελπίζουν στην κατάληψη της τρίτης θέσης. Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά απέσπασε 1-1 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, δείχνοντας ότι έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ονειρεύεται ο Απόλλωνας, «βυθίζεται» η Λαμία – Τα highlights κι η βαθμολογία