ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ – «Έξι αστυνομικοί τραυματίες»

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Print Screen

Europa Conference League: Η ένταση συνεχίζεται στη Μασσαλία, καθώς λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Μαρσέιγ ΠΑΟΚ υπήρξαν νέα επεισόδια.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, προκλήθηκε ένταση έξω από το «Βελοντρόμ», ανάμεσα στους οπαδούς της Μαρσέιγ και την αστυνομία, την ώρα που έφταναν στο γήπεδο οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι των γηπεδούχων προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη θύρα, όπου θα φιλοξενηθούν εκείνοι του «Δικεφάλου του Βορρά», με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν να τους αποτρέψουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση έξω από το γήπεδο.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Μασσαλία, Ρούντι Μανά έκανε λόγο για τραυματισμό έξι αστυνομικών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Να θυμίσουμε ότι οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.

Στο μεταξύ, οι αρχές της πόλης άλλαξαν τελικά την απόφασή τους, όσον αφορά στη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βελοντρομ, ελέω και των έντονων πιέσεων από την ελληνική ομάδα, αλλά και την UEFA. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Μασσαλίας ανακοίνωσε πως διέθεσε 24 πούλμαν για τις ανάγκες των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά», ούτως ώστε να μεταβούν με ασφάλεια στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δύο Έλληνες – Επιρρίπτει ευθύνες στον «Δικέφαλο»

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: «Χάος» στη Μασσαλία – «Ξύλο» οπαδών πριν τη σέντρα, χρήση χημικών από την αστυνομία