ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δύο Έλληνες – Επιρρίπτει ευθύνες στον «Δικέφαλο»

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Print Screen

Europa Conference League: Η αστυνομία του Μπους-ντυ-Ρον γνωστοποίησε ότι προχώρησε στη σύλληψη δύο Ελλήνων, λίγες ώρες πριν το Μαρσέιγ ΠΑΟΚ.

Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή το βράδυ της Τετάρτης (6/4).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας του Μπους-ντυ-Ρον στο twitter, τα δύο άτομα θα απολογηθούν για τις πράξεις τους. Μάλιστα, η αστυνομία επέρριψε ευθύνες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο ελληνικός σύλλογος παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας στα οποία είχε συμφωνήσει. Ήδη έγιναν δύο συλλήψεις Ελλήνων ταραξιών εις βάρος της αξίας του αθλητισμού. Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Μεμονωμένα στο «Βελοντρόμ» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, η γαλλική αστυνομία εμμένει στην απόφαση της να μην υπάρξει meeting point για τους φίλους του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταβούν μεμονωμένα στο Βελοντρόμ. Οι μοναδικοί που θα μεταβούν οργανωμένα είναι όσοι βρίσκονται στα επτά λεωφορεία που ταξίδεψαν από την Ελλάδα και τα πέντε από τη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: «Χάος» στη Μασσαλία – «Ξύλο» οπαδών πριν τη σέντρα, χρήση χημικών από την αστυνομία

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Μασσαλία όλο το βράδυ (video)